Sunday, September 21, 2008

Jag lever loppan!

kopierat från X3M

Nu tänker jag meddela åt er alla som har mitt telefonnummer och planerar att skicka sms åt mig så lönar det sig inte ifall ni väntar er svar av mig även. För tillfället så tycks mitt abonemang (märks det att jag umgås med svenskar?) ha bestämt sig för att inte låta mig smsa alls åt någon så min telefon är ganska så onödig för mig just nu.
Jag meddelar när det händer någonting åt detta. Min kära far svarar inte i sin telefon när man behöver honom.

Annars så lever jag loppan, utom då att min klocka har en spricka i glaset och min telefon har sagt upp kontraktet. Som ni kan läsa där uppe.
Sveps är bäst och jag är lycklig.

Och jag är inte alls lika sjuk mera, bara lite hosta sitter segt kvar, men den är på väg bort den också.

Hur äre med er kära X3Mister?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...