Saturday, June 30, 2012

I GOT SO SPOILED!

Min förra torsdag gick ju till att få bort krabbisen, shoppa lite, åka till Tölö efter nyckeln till L och åka hem till henne via McDonalds. Sen läste jag tidningen Skriva som jag fick från Booked och det fanns några riktigt bra artiklar som fick mig att bli lite inspirerad att ta tag i skrivandet igen. Dessa var "Så lyckas du med din roman" och "Skrivro". Dessutom fanns det en artikel om "7 sätt att tjäna pengar på din blogg" som också var riktigt bra.

Och sen när L kom hem, mitt i natten, så fick jag igen otroligt god mat! Jag blev riktigt bortskämd!

My last thursday went to trying to get rid of the hangover, some shopping, go to Töölö to get the key to L and go to her place after buying McDonalds food. Then I read Skriva that I got from Booked and there were some good articles that got me inspired to get writing again. These were "This is how you succeed with your novel" and "Peace to write". There were also a article on "7 ways to make money on your blog" which also was good. 


And when L came home, in the middle of the night, I got some amazing food! I was so spoiled!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...