Thursday, April 17, 2008

I en spegel som jag har

 kopierat från X3M

Det var just någon som ringde på vår dörr, men jag öppnade inte. Kollade i titthålet och såg att det var några småkillar som tydligen bara lekte. Man blir så irriterad på småbarn ibland. Varför skall vissa vara så barnsliga och gå ringa på andras dörrar?
Dessutom hade jag en gång ett gäng killar utanför mitt fönster som kastade sten mot mitt fönster. Nej det var inga snygga killar utan småbarn.

Två platser jag tycker att ni alla skall besöka:
1. Min livejournal där jag kommer att lägga alla mina berättelser och sånt. HÄR.
2.Min andra blogg som är orsaken till att jag inte längre skriver här alla dagar. Den hittar ni här.

Nu tror jag att jag skall fortsätta skriva på BF som jag fastnat för. Tror att jag har hela chapter 2 färdig nu, eller åtminstone i stora sätt. Kommer nog att kolla igenom den och fylla på, kanske. Känns underbart att kunna skriva igen.

Kram på er! ♥

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...