Tuesday, December 18, 2007

Hjärnlös är jag nu.

 kopierat från X3M

Att inte sova på några dagar är ganska intressant upplevelse helt enkelt. Fredag-Lördag natten sov jag högst 3 timmar och Lördag-Söndag natten sov jag inte alls.

Fredagen var jättekul. Det skulle bli så långt om jag började berätta allt. haha. Men Coke var så söööt!

Lördagen var även kul. Promenaden till Willys var pain in the ass. Påminn mig nästa gång att jag inte skall gå med när personen som vet vägen inte sen heller vet den så bra och går fel och så blev vägen jätte lång. På vägen tillbaka så tappade hon bort oss och jag var fittig och ville gråta och var trött och frös. Det var sen jag som hittade vägen tillbaka. Intressant.
Nelle räddade dagen med att fråga om jag behöver en kram när vi kom tillbaka. Jag fick inga ord ur mig men nickade.
JAG ÄLSKAR HENNE!

Den natten hände det en hel del men jag tänker inte gå in på allt.
Tittade på Howls Moving Castle och blev lite kär. Tittade på One Piece även och vill se hela animen nu.

Coke var så söt i sin balettklänning.

Att sånt.


Bråkade igår med mamma och flydde fältet och åkte till Nera. Tack.

Baka~

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...