Wednesday, April 18, 2007

Hela Nordsjö var utan ström!

 kopierat från X3M

Hidden Memories by darkview

Idag vaknade jag helt som vanligt och satte mig framför datorn precis som alltid. Jag tryckte på den och den startade lyckligt. Efter några minuter så verkade den inte alls tycka om mig och stängde av. Paniken steg inom mig och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag ruckade på alla sladar det gick att rucka på men inget hände.
Paniiik.
Tårar.
Sen märkte vi med mamma att ingen ström fungerar i hela lägenheten. Mamma gjorde ett samtal och fick reda på att HELA Nordsjö är utan ström!
En så stor lättnad.
Men ändå var det lite skrämmande.
Nu fungerar allt igen som ni ser.

I sånadär situationer märker man verkligen hur mycket man behöver ström.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...