Thursday, March 13, 2008

Ge mig frågor!

 kopierat från X3M

Var inte i skolan idag pågrund av att vi skulle någonstans och fota, jag visste inte var stället låg så jag skickade sms åt läraren och bad henne berätta. Hon gjorde inte det och senare fick jag veta att en person varit efter gruppen från skolan. Och hur skulle jag ha kunnat veta att jag skulle befinna mig i skolan då?

ARGH.

Jag skall börja en liten grej i min andra blogg som kallas Veckans Fråga. Det går ut på att 3 bloggare (vilka det är hittar ni här) svarar på en fråga varje vecka.
Min hjärna e väldigt trög idag och jag kommer inte på en enda jättebra fråga så nu ber jag er hjälp. Den enda som inte får hjälpa är Dankku, sori vännen men du är med i grejen. Ni alla andra.

Ge mig en massa bra frågor!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...