Thursday, October 18, 2007

ett kilo wc papper i byxorna!

 kopierat från X3M

Det bästa jag vet är när jag måste stoppa ner ett kilo wc papper i byxorna bara för att jag varit för lat för att gå till butiken och köpa det jag skulle behöva.
Nej, egentligen så märkte jag att de var slut på morgonen och jag skall gå till butiken efter maten, eller när det är mat. Om det inte är någonting ätbart.

Har en stor godispåse här brevid mig som lockar väldigt mycket, speciellt när den är öppnad. Jag skall inte äta nu fören jag får någonting smart i mig också. Dricker på mitt vatten tills jag kan gå till butiken eller äta i skolan.

Idag fick vi leka med mellanformatskameror. Det var lite skrämmande. Dessutom funkar de med film så vi måste även framkalla dem sen nästa vecka. Jobbigt. Men det var ganska spännande att använda den. Det kändes ganska proffsigt på något vis.

Bara en dag till och sen är det höstlov för mig. Jag kommer att befinna mig i Helsingfors från fredagen till tisdagen så att ifall någon vill ses under den tiden så kan ni kontakta mig. Det går via telefon 040 ******** (ja ni som har det så vet det) eller så e-mejl, eller då bara GK eller ännu enklare i en kommentar i detta inlägg.

Puss på er alla! (låter som värsta modebloggaren, shit det har börjat fastna i huvudet på mig.)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...