Saturday, May 5, 2007

En övernattning i busken.

 kopierat från X3M

Nej ingen bild idag. Jag är väldigt ledsen men jag är för trött och vet inte. haha.

Såhär blir det när man vakar hela jävla natten och fryser igenom den. Mysigt definitivt. Nu värker min hals och jag känner mig lite sådär "hej jag har ingen hjärna och mitt huvud är fullt av mos, men hej".
Känns sådär speciellt. Om detta kallas att ha ett liv så går jag gärna tillbaka till att inte ha ett liv.

Födelsedagsfesten var speciell. En kompis pratade bara med en människa i about 4 timmar och ignorerade alla andra. Bra när hon är den som alltid lovar att inte lämna mig ensam, men inte kunde jag störa henne ju heller. Så jag fick hänga i alla andra och det fungerade nog helt bra.
Födelsedagsbarnet hade det inte lätt och drack för mycket. Försvann in i skogen och gjorde oss alla helt superoroliga. Det var verkligen jätte skrämmande. Hon hittades på bryggan. Lillen hade suttit där och frusit.
Och vi andra hade suttit och frusit inne i huset, medan pojkarna hade haft det varmt i bastuhuset.
Vi flyttade oss dit med henne och där var varmare. Klockan var mycket och jag kunde inte sova mera den tiden.

Ibland undrar jag hur människor tänker när de sårar någon så hårt att den bara gå ut utan rock och sedan hittas på en brygga?
Hon bara grät.

(Jag ber dig, du som vet vem jag pratar om, att hålla detta för dig själv. Jag vill verkligen inte höra någo berättelser gå runt. TACK.)

Narmo var jätte söt. Hon sa att jag är viktigt.
Det var underbart att sitta lutandes mot Orkrist. Ett av det bästa ställen på hela födisen.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...