Thursday, March 4, 2010

Communityträffen och STK

kopierat från X3M

Gårdagens STK och communityträff var helt super! Om du inte var där så gick du miste om massor kan jag berätta åt dig!

För det första: GOODIEBAG!
För det andra: Fantastiskt folk!

Vissa (Anne och Banankokaren satt planerade detta) kom på idéen att jag borde börja sälja (sälja gratis...eh) dagboksinlägg åt såna som inte själv vet vad de skall skriva i sina inlägg. HAHAHAA. Jag som skriver så massor inlägg hela tiden. I bloggen blir det ca 6 stycken per dag, en bra dag.

Markus Krunegård var fantastisk!
Helt sjukt bra!

Men höjdpunkten på heeela kvällen var ju såklart det att jag fick träffa Anne och jag lyckades hålla mig på benen. Hahaha. Om ni inte förstår vad jag pratar om så får ni kolla det här inlägget.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...