Sunday, June 10, 2012

Chuck Bass

Jag drömde att jag följde med och kysstes med någon som likande väldigt mycket Chuck Bass* till en bil (not a limo! WHAT?) där han svarade i sin telefon, medan jag försökte få honom att sluta prata i den. Och sen vaknade jag. Jag skulle så ha vilja fortsätta den drömmen. För det var ganska mysigt!

I had a dream where I followed and kissed with someone who looked like Chuck Bass* to a car (not a limo! WHAT?) where he answered his phone and I tried to make him stop talking in it. And then I woke up. I would have wanted to continue that dream. It was kinda nice!*Jag tänker skylla på det att jag sett för mycket på Gossip Girl
*I am gonna blame the fact that I have been watching Gossip Girl a lot.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...