Tuesday, January 6, 2009

By Myself

 kopierat från X3M

Imorgon måste det stigas upp tidigare än 1 på dagen och idag borde jag gå och sova tidigare än 3 på natten. Jag har ingen aning om hur jag skall lyckas göra det, men det återstår att se.

Idag borde jag dessutom få skrivet uppgiften till sveps även, eftersom jag bestämde mig för att glömma fotouppgiften pågrund av tidsbrist och göra uppgiften som går ut på det att jag skall skriva vad jag tänker göra efter sveps. Denna uppgift skulle vara så mycket lättare ifall jag själv visste svaret på den frågan.
Men jag är skrivare, så jag borde ju inte ha några problem att få text ner på papper åtminstone.

Och just nu sitter jag och lyssnar på Twilight playlist på Stephenie Meyers hemsida. Det är så fantastiskt fint att jag dör lite. Hela Twilight fenomenet har tagit mig med storm och jag är kär. Lite...mycket.
Jag läste New Moon (andra boken i serien för er som inte vet) på mindre än ett veckoslut! Och den boken har....594 sidor. Tänk på det!

Jag vill inte alls avsluta mina pyjamasdagar.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...