Thursday, June 7, 2012

Beautylish and PicMonkey

Jag har blivit kär i Beautylish och kan inte låta bli att kolla den helatiden, trots att det inte händer så mycket helatiden. Dessutom så la jag själv upp två sminkningar som jag gjort och gjorde små collage av dem. Den första la jag ihop i Pixelmator och det var inte alls så lätt som jag hade hoppats. Den andra gjorde jag i PicMonkey (som Milla tipsade om. (Jag jobbar på att försöka få henne att skaffa blogg...)). Så mycket lättare kan jag berätta åt er! Äntligen har jag hittat ett program som är lätt att använda! Jag rekommenderar verkligen åt er att prova på PicMonkey.

---
I have fallen in love with Beautylish and can't stay away from in, even though there isn't so much happening all the time. I also put up two looks myself and made small collages. The first one I put otgether in Pixelmator and it wasn't as easy as I had hoped. The other one I made in PicMonkey (which Milla told me about (I am still working on getting her to get a blog.)). So much easier! Finally a program that is easy to use! I really recommend that you try PicMonkey.No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...