Friday, January 11, 2008

Bailamoooos~

 kopierat från X3M

Japp idag blir det då bailamoooos~ *sjunger*

Och jag måste snart börja gå eftersom jag skall via butiken för att köpa någonting att äta. Kan inte börja festa med tom mage, det skulle bli katastrofalt. Det gör jag bara inte så det blir en butiksresa. Eftersom jag inte kommer att hinna äta hemma heller. Jag hinner knappt kasta in sakerna och klä om mig. Jag tänker inte festa i mjukisbyxor.

Det är väldigt tråkigt väder där ute men det stör inte för nu är jag alldeles peppad på att festa. Känslan kom plötsligt för först var jag lite emot det hela. Nu är jag helt med.

Och jag kom på att jag faktiskt borde sminka varje dag. Jag blir snyggare med smink och känner mig bättre. Det är konstigt.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...