Thursday, June 19, 2008

Back in town

kopierat från X3M

Lappland, eller mer specifikt Inari (ANAR!), var alldeles otroligt vackert och jag har sett mer renar under dessa dagar än jag sett i hela mitt liv. En tänkte bli under bussen, jag satt i första raden, det var inte sådär jätte hurra, men jag är glad att den inte blev. Den var liten och otroligt söt.

Jag har en del bilder som jag nog kommer att ladda upp, en del åtminstone. Efter en vecka, ungefär, i Inari så känner jag mig lite borttappad. Har skrivit massor på en random grej som jag nästan har börjat kalla BOK. Det mina vänner är både intressant och skrämmande.

Och jag har kommit på att boken Parfymen
är väldigt intressant.

Och jag kan med glädje meddela att jag har pratat med honom och allt känns ganska så positivt. Åtminstone när det kommer till "hora" grejen. Det var inte han och om han gör mig ledsen igen så har jag en kompis som går och slår ihjäl honom. Bättre blir det inte.

Hur mår ni?


PS. Imorgon blir det Neras och filmer och sex. hahahaahahaa. DS.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...