Friday, June 27, 2008

Attackerad av en Munk!

 kopierat från X3M

Förrförra natten kom jag äntligen till den slutsatsen att jag inte kommer att kunna göra det jobbet som jag planerade. Det är bara helt omöjligt för tillfället i mitt tillstånd. Jag behöver bygga upp mig själv för det första och bli mera bekväm med mig själv och med människor omkring mig. Så är det bara.

Igår hade jag en väldigt jobbig dag. Började med att jag i ärrän fick veta att mitt bankkort inte fungerar när jag skulle betala. Det gjorde mig väldigt sur och tvär, men det ordnade sig med att jag åkte till banken med lillebror och tog ut pengar där. Kvinnan frågade ifall vi var på väg och rocka! Vi båda skrattade och sa nej. Jag tror att jag var orsaken till hennes fråga eftersom jag var iklädd i en lång svart rock.

Sen blev jag attackerad av en munk i kampen medan jag stod och väntade på två kompisar. Han ville sälja en bok åt mig. Såna pengar har jag inte. Jag blev räddad av att kompisarna kom på plats.
Sen satt vi på café och pratade om allt möjligt. Det var jätteroligt.

Idag sov jag till 2 ungefär och åt morgonmål vid 4 ungefär. Så min dygnsrytm är alldeles förstörd. Intressant. Fast även jobbigt eftersom jag känner mig väldigt trött nu.

PS. Hipser is back in Finland and this makes me veeeery happy! DS.

EDIT 20:08
Föresten: 4 dagar kvar.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...