Monday, May 5, 2008

Är man beroende så är man.

 kopierat från X3M

Varje gång någonting inte fungerar som det skall så märker man hur beroende man är. Som t.ex. då när blogg.se skulle byta plattform och man kunde inte blogga på några dagar. Det var alldeles hemskt just på grund av det att man verkligen var så otroligt beroende av att kunna logga in och blogga.

Som nu när x3m inte fungerade så kändes det tomt. Man är så otroligt beroende av att logga in och kolla ifall någon har skrivit någonting nytt eller om man råkat få en ny fin kommentar. För mig så behöver jag inte ens skriva ett inlägg här, utan ibland så kollar jag bara andras dbn. Redan det att jag kan logga in gör mig lycklig.

Jag tror att man egentligen borde bli orolig då när man blir alldeles galen
när man inte kan logga in någonstans. Då när det känns tomt.

Det kallas att vara beroende
.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...