Thursday, June 7, 2007

Alla dessa underliga varelser i metron.

 kopierat från X3M

Little things in life by TakenFromMe

Jag träffar bara på en massa konstiga människor på min dagliga metroväg till stan på morgonen.
1. En man kom in och började spela lite musik i vagnen med ett instrument han hade med sig. Ingen tycktes klaga och han började gå runt med en pappersmugg för att få lite pengar. Människor gav något småslantar åt honom och han verkade nöjd.
SEN började en dam nära mig säga åt honom att han inte kan göra sådär. Att människor vill ha lugn och ro på morgonen.
DET VAR BARA HON SOM KLAGADE.
2. Jag skulle just stiga av metron när en gumma tryckte sig förbi mig och plockade bort alla tidningar som finns på handräcket vid fönstret. Sen såg jag henne kasta dem i roskisen när hon kom ut ur metron.
VARFÖR? De är ju där så att andra människor kan läsa dem! Är det inte bra?

Är det sommaren som drar ut alla underliga människor ur sina hål?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...