Friday, June 15, 2012

An absolute beauty

Som jag nämnde i gårdagens dagboks-inlägg så gjorde jag lite shopping. Jag behövde en ny vattenfast maskara för att Gina Tricots var så dålig att den tänker definitivt inte använda längre. Så jag gick till Anttila och köpte Maxfactors 2000 calorie maskara. Jag återkommer med min åsikt när jag använt den lite mera och kan säga något.

Sen köpte jag också ett halsband på Salutorget. När jag såg den så kunde jag bara inte släppa blicken och bara blev tvungen att köpa den. Och visst är den alldeles underbar? Lite dyrare än vad jag normalt lägger på smycken, men värt det absolut.

---

As I mentioned in my yesterdays diary-post I did some shopping. I needed a new waterproof mascara because the one from Gina Tricot was not good and I will not use it anymore. So I went to Anttila and bought Maxfactor 2000 calorie mascara. I will tell you what I think once I have used it a bit more and can tell you something. 


Then I also bought a necklace at Kauppatori. When I saw it I just couldn't look away and I just had to have it. And it is beautiful, isn't it? A bit more then what I usually spend on jewellery but totally worth it. 


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...