Tuesday, January 27, 2009

. 33 . So random.

 kopierat från X3M

(En liten upplysning för er som undrar över siffran i rubriken så hittar ni en förklaring till det i min andra blogg dit jag faktiskt även kopierar alla dessa inlägg som jag skriver här.)

Jag saknar mina nattinlägg som jag ibland skriver, men som jag inte skrivit på jättelänge eftersom jag måste gå så tidigt i säng varje dag pågrund av det att jag inte längre bara sitter hemma och inte gör någonting. Jag har ett liv om man så vill säga, även om jag inte ännu heller tror på det.

Föresten så kan jag ju berätta att jag håller på och planerar att söka sommarjobb i Sverige. Det känns ganska så underbart och jag pratade med mamma om det och hon tyckte att det lät jättefint.
Så fint att jag dör lite.

I andra nyheter så kan jag ju meddela att jag börjat äta godis igen och det är lite hemskt. Och jag har minskat massor på köttätandet. Pågrund av en hemsk youtubevideo jag såg för en tid sen. (kommentera om ni vill se den så länkar jag till den.)

Att sånt i mitt liv.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...