Wednesday, April 8, 2009

. 151 . Toil and Double!

 kopierat från X3M

Goddag vänner små!

Jag sitter på Sveps och har inte någonting annat att göra så jag sitter och surfar runt på the netz. Och lyssnar på musik, just nu faktiskt Ayumi Hamasaki. Mysigt.

Igår startade jag och min kompis Hanna en ny blogg som jag tycker att ni alla skall gå och läsa, för att den kommer att äga världen tillslut. Dock så finns där bara ett inlägg hittills och det är Hannas, men det kan hända att jag tar och skriver ett inlägg senare idag. Vi får se vad jag hinner göra idag. Har så mycket pågång.
SÅ LÄS DEN!

(Ni som läser det här i andra bloggen så vet redan om bloggen eftersom jag nämnde den igår även. Sorry.)

That's it for now.

PS. Lexa fyller 19 imorgon! Gratta honom! DS.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...