Monday, October 12, 2009

12102009

 kopierat från X3M

Jag har säkert inte nämnt här att jag lovat min fina vän Emelie att ha en positiv månad i bloggen, i detta fall den andra bloggen men eftersom alla inlägg härifrån ändå hamnar där så måste jag även vara positiv här. Detta har gått riktigt fint hittills och det känns ganska så bra.

Att få sova länge är nog det bästa som finns. Det är så otroligt skönt att bara stänga av väckarklockan och fortsätta sova en liten stund till. Det är därför som jag har väckarklockan på även om jag inte egentligen behöver ha den.

Idag har jag:
-  Läst på Every Other Midnight som är jättebra. Åtminstone om man tycker om Lily/James.
-  Tittat på One Piece med lillebror. Det blir bara bättre och bättre helatiden. Och Chopper äger min själ helt och hållet.
-  Ätit goda satsumas. Härligt att det börjat komma goda till butikerna igen.
-  Ätit Polly.

Och jag kan helhjärtat säga att det verkligen inte känns som en måndag idag. Jag har ingen koll på dagarna längre.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...