Sunday, March 15, 2009

. 107 . Svara alltid i telefonen!

 kopierat från X3M

Jag vet att klockan är sjukt mycket, men det är veckoslut så jag bryr mig faktiskt inte. Min kväll/natt har varit ganska mycket. Mycket rolig och sen en massa oro. Men nu känns det bättre när jag vet att personen jag var orolig över är hemma och i bra skick.

Jag hoppas att personen i fråga nu lärde sig en läxa och kommer ihåg att man skall SVARA i sin telefon om någon ringer typ 10 gånger åt en i rad! Men jag fick en liten förklaring som sms för en stund sen så jag förstår situationen lite bättre.

Så alla ni. Kom ihåg att svara i telefonen. Alltid. Det är bara bäst så, även om du bara säger dra åt helvete så är det mycket bättre. Då vet man att du åtminstone är i liv.

Kom ihåg det.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...