Wednesday, November 30, 2005

wons rednu ym teef

Kopierat från X3M

Det var så supervackert igår när jag steg ut ur bussen och skulle börja vandra den sista lilla vägen hemåt.
En stickande kyla träffar mitt ansikte när jag stiger ut och ner på den vita marken. Små vita flingor snö dalar ner med en viss hastighet och landar sedan på marken för att smälta bort, eftersom det är så pass varmt i luften. Jag tar små steg och det knarrar vackert under mina vinterskor. Bilar åker förbi och lämnar avgaser efter sig, men jag bryr mig inte, jag bara njuter. Vinter. Äntligen kändes det som ordentlig vinter. I mina öron spelas Britney Spears - Everytime. Den passade jättebra in i bilden.

Jag som trodde att sånt bara hände i filmer.

Jag vill åka pulka.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...