Tuesday, January 3, 2006

(Why do I feel so chaotic?)

 kopierat från X3M

Jag skall träffa henne idag. Har bestämt mig för att göra det och inte börja använda mina "jag orkar inte" eller "jag kan inte" kort. Jag tänker vara duktig. Inte kan det ju bli så hemskt som jag tror att det skall bli, det brukar ju aldrig bli det.
Jag hoppas att jag skulle kunna få bilden utprintad idag hos henne som har en bra printer, så att jag skulle få bilden, så skulle det bara vara att gå till en frisör och boka tid. Ännu denna vecka skulle jag vilja få det gjort, så kan jag chocka alla i skolan. :)

Nåjaa nu skall jag gå i duschen, eftersom jag luktar skit ILLA!

Sen skall Lexa och jag till bibban.


Ps. Nelle, me löv you! ds.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...