Wednesday, March 7, 2007

"Vadå finlandsvensk?"

 kopierat från X3M

Ojos que no ven by darkangeline

Snart till skolan. Känns konstigt att säga det efter alla dessa dagar av hemmasittande i pyjamas. Nu skall jag plötsligt till skolan för att lyssna på Peter Nyman som skall prata om "Vadå Finlandsvensk?". Låter väldigt intressant enligt mig och jag var direkt när jag hörde om det att dit skall jag. wohoo.
Ja, jag hör till den delen av barn vars pappa tittar på ett visst tvprogram där Peter medverkar. Så jag har fått växa upp tillsammans med Peter i tv rutan.

Får nu se om jag kommer till klubben idag. Började kännas lite nej nu. Eller redan igår. Men vi får se. Jag är lite orolig över det att jag kanske ångrar ifall jag inte kommer. Men för tillfället så har jag ingen lust att komma heller.
Problem.

Dagarna tickar.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...