Monday, December 18, 2006

V-slutet

 kopierat från X3M

Tänkte att jag skulle lite berätta om veckoslutet och träffen.

Börjar med FREDAGEN:
Jag åkte härifrån och var alldeles överhyper redan då. Då hände det typ inget. Hoggy dog på kvällen och jag är typ glad över att jag inte måste vittna det.

LÖRDAGEN
Båten var i land klockan halv 10. Mamma och jag tog buss till centralen och gick till ett café för att äta morgonmål. Åt en stor ciabatta och drack apelsinjuice. och klockan närmade sig halv 12. Min mage började vrida och vända och lite före halv tolv måste jag springa på wc. Och så fom Nelle och jag fick världens härligaste kram. Och så stack mamma och vi började gå mot Plattan. Nelle gick snabbt och jag fick springa efter typ. Jag har korta ben och stor väska på ryggen. Vi träffade resten av VPFPH. Vi fick vänta på Mysch som inte ännu var där. Sen kom hon och var otroligt söt.
Vi började gå mot platsen där träffen skulle vara. Vi hittade och det var en massa hoggare där. Liksom jättemyki. Stod där och pratade. Skrev namn på x antal papper och sånt. FJÄDERPENNA! Med bläck och stuff. Så coolt. Emilott skrev en fin skylt där det stod "VPFPH Bråka inte med Eliten!" Hanna gillade inte idéen alls.
Lekte små grodorna. Haha. Vi är ju fem år gamla liksom.
VPFPH stack. Alltså vi började söka efter matställe. Alice fick erbjudande av en man. Scary. Det tog en tid men tillslut hittade vi ett ställe. Hälften blev på ett annat ställe men sen joina de oxå. Där satt vi och åt. Pratade. Det var roligt.
Anina kom dit! Hon skulle inte vara i Stockholm men hon var och det var underbart. Hon sa nånting på finska åt mig och jag blev helt råddig.
Så åkte vi till fritidsgården. Dit skulle inte jag och Nelle först men dit åkte vi nu sen. Det var roligt. Var och köpte godis.
Pratade och flummade och hade roligt. Myste med My i soffan.
Tittade på film. satt i Nelles famn. Phantom of the Opera och Rent. Hade My vid mig oxå. Höll i hennes hand.
Var uppe jättelänge. Delade madrass med My. My spelade tvspel som fick Nelle och Alice att börja bråka om det var en mutant eller apa. Hela natten. Många timmar.

SÖNDAG
Jag hade huvudvärk. Hade inte sovit någonting. Pratade med Nelle på golvet medan alla andra sov. Åt choko. Kramades en del med människor. Pratade om HP. Duh. Läste lyrics av Dir en grey. Angst.
Sen åkte vi. Nelles telefon dog medan jag pratade med mamma. Tåget kom och vi steg på det. Efter en stund ringde Emilott halft i panik och sa att hon inte hade några pengar att åka bort med. Så jag och Nelle, som inte skulle åka med någon buss, fick stiga av tåget och åka för att rädda henne. Så blonda som vi är så steg vi på fel tåg och hamnade i Lahäll som för fan hade bara ett jävla enkelspår! Vi förstod ju inte att tåget går åt båda hållen vid samma spår. Nå vi steg på tåget efter att ett snällt par berättade åt oss när tåget skulle komma.
Steg av vid Mörby. Hahhaa. "Cheer up Emokid" skylten blev skriven av Nelle och ett antal bilder blev tagna. En snäll flicka hjälpte oss med att stiga på rätt tåg. Hon var snäll.
Vi räddade Emilott. Jag var halvdöd.
Åkte till stan.
Träffade mamma som fick gå och köpa huvudvärkstablett åt mig.
Farväl åt Nelle och sprang till bussen. Fick stå i bussen.
Gick och sova typ direkt på båten. Efter att jag ätit bröd och druckit lite. (och tog av mig förra dagens smink)
och så var det slut.

Jag saknar allihopa redan. Jag älskar allihopa så mycket!

Nelle du betyder mest. Du vet det.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...