Tuesday, March 28, 2006

Svimfärdig?

 kopierat från X3M

Jävlar.
Sitter och försöker komma på någonting att skriva, well mitt huvud är totalt tomt (precis som mina batterier igår.).

Igår satt jag på knä på golvet och skalade potatis. Jag satt där ganska länge men måste stiga upp efter en stund eftersom jag började må lite illa. Till skåpet efter ett vattenglas och tog lite vatten. Ingen verkan. Sen börja mitt huvud betee sig konstigt. Mina ögonlock börja väga ett ton och världen blev suddig. Jag blinkade och blinkade men det gick inte bort. Småpanik. Jag satt på en pall. Ljudet av världen kändes längre bort. Där satt jag en stund och försökte blinka bort suddet. Det gick inte. Tillslut gick jag och la mig ner på en säng. Det hjälpte. 3 minuter på sängen och jag mådde bra.

Men det var jätte skrämmande.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...