Friday, January 20, 2006

Spekuleringar om världen och rymden?

 kopierat från X3M

Jag vill vara smart och modig, men kommer antagligen aldrig bli det. Kommer alltid vara samma dumma lilla emzi som fortfarande tror på att julgubben finns eller liknande. Dessutom vem kan påriktigt säga att julgubben finns där någonstans ute i världen? Vet man allt som finns i denna värld? och vad om han int finns på vår jord utan finns där någonstans på en annan planet! Int vet vi ju så mycket om rymden. Kanske om hundra år vet vi mycket mer om vad som finns på andra planeter och om det finns fler universum än denna någonstans långt borta.
Kanske vi, människor, snart bor i en annan galax och inte alls i denna. Jorden kommer ju tillslut åka in i solen så inte kan vi ju bo här om vi vill överleva. Vi måst åka ut i rymden och bygga ett samhälle på en annan planet.

Det skulle jag vilja uppleva. Se hur vi människor skulle klara oss på en annan planet. Alla nya grejer som tillverkas för att vi skall klara oss. All ny teknik, som finns sen.
Hur människorasen ser ut sen. Ser vi helt likadana ut, men bor bland en massa andra raser? (tänk er typ Star Wars) Eller har vi utvecklas åt något håll så att vi har t.ex. längre armar, längre ben, inga öron eller något annat.

Förstås detta kan man ju spekulera kring i all evighet, eftersom det finns inga klara svar till det. Ingen forskare har kunna komma till några konkreta svar, utan bara gissningar.

Hur skulle du vilja att världen skall se ut om många många många år?


(och detta blev skapat inne i EK-rummet på väntan att mötet skall börja.)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...