Friday, March 16, 2007

Open...

kopierat från X3M

Open... by Emz-chan (yes mig)

Kom igår underfunn med att jag definitivt behöver göra av med en massa pengar och köpa nya kläder. Så är det bara. Jag behöver nya kläder. Och Back Street är definitivt min klädesbutik. Jag får antagligen ta Nera i handen nån dag och gå dit.
(Man borde verkligen inte gå in dit när man inte har pengar. Jag är definitivt i behov av ett jobb.)

Det är jätte roligt att sitta i café Java. Det var första gången jag satt där igår. Med bra sällskap så blir det inte bättre. Denna gången var sällskapet den väldigt underbara Hallonsandra. Det var trevligt och måste göras pånytt. :D

Allt känns ganska bra nu. Musik är lycka.


EDIT 16:03

Och först nu har jag börjat lära mig att göra nya saker med min kamera. Nu börjar jag gilla det.
Har tagit en del väldigt coola bilder :D

EDIT 19:42

Herregud! 5 favorites på en och samma bild på mindre än 13 minuter! Det har inte hänt förut!
se den bilden här
*svimma*

(JA, det är mina ben)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...