Thursday, March 15, 2007

Nobody can fill my ego

 kopierat från X3M

Nobody Can Fill My Ego by Blitzballbaby (tryck på bilden för att förstora den!)

REGLER:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "utmanade" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Mitt ena ben är mycket smalare än det andra. Och nu menar jag så att det verkligen är SYNBART.

2. Jag samlar på ALLT. Jag kan verkligen inte kasta bort någonting. En tid samlade jag godis. Hade en massa gammal godis i en burk. De var hårda.

3. Jag har åtminstone 6 bloggar och är beroende av att skapa flera. wohoo.

4. Jag är beroende av att gå in i Akademiska Bokhandeln bara för att titta. (och för det mesta kommer jag ut därifrån med en bok eller två)

5. Jag har lättare att prata med människor som jag först träffat via internet. (Ja jag är extremt blyg.)

6. Jag tittar aldrig på nyheter i tv. Det är alltid bara en massa sorg och katastrofer. Inget jag behöver veta.

And Tagtime!
Nera
DroogieAsh
Mentorion
Pigru
Orion
Hallonsandra

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...