Tuesday, May 22, 2012

NEONCOLORS

Jag har aldrig varit personen för en massa färger och neon men nu har jag tydligen börjat älska allt som syns långt. Nu lyckades jag få med mig några till armband från Seppälä som verkligen går under NEON. Jag älskar dem!

Några exempel på annat färgrannt jag äger: All the colors, An outfit och A great wednesday.

---

I have never been the person for a lot of color and neon but now I have started to love everything that you can see from miles away. Now I managed to pick up a couple of bracelets that really go under NEON. I love them!

Some other examples of colorful stuff I own you can find by clicking on the links a bit up in this post.


2 comments:

  1. Replies
    1. För 3 euro styck på seppälä. om du har tur kanske du ännu hinner få. :) Ifall det känns så. :D

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...