Monday, May 28, 2012

Munksnäs kommer alltid att vara hem

På lördagen efter picknicken skulle jag ta buss nummer 18 hem (till pappa), men såklart åkte den rakt framför min näsa och jag skulle ha blivit tvungen att vänta 20 minuter på nästa. Det hade jag ju inte tid med eftersom jag skulle hinna hem för att se på Eurovisionen, så jag bestämde mig för att ta spårvagn 4 och sedan promenera snabbt som vinden från Munksnäs.

Jag hann riktigt bra som tur.

Munksnäs kommer alltid att vara hem för mig. Jag kommer alltid att älska Munksnäs mer än någon annan stadsdel. Någon dag skall jag ännu bo där igen.

---

On Saturday after the picknick I was suppost to take bus number 18 home (to dad), but of course it went past me and I would have had to wait for 20 minutes for the next one. That was not something I had time to do so I chose to take the tram number 4 and then walk fast as the wind from Munkkiniemi. 


I made it in time.


Munkkiniemi will always be home for me. I will always love Munkkiniemi more then any other part of the city. Some day I will live there again.


Koneparken och "Kone-huset"


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...