Tuesday, May 15, 2012

MIYO Nailed it!

Jag köpte några nagellack för att fira det att jag äntligen har pengar att spendera. Seppälä har tydligen tagit in ett nytt märke så jag blev nyfiken och kände på mig att jag måste testa. Dessutom finns det jättefina färger och priset är lite under 4 euro. Så man kan inte säga att priset är dåligt. Lacken ser mycket finare ut i verkligheten såklart, som t.ex. så skiftar den lila mer mot en grön än blå.

Och så köpte jag också nagellacksremover eftersom mitt gamla är nästan slut.

---

I bought some nailpolishes to celebrate the fact that I finally have some money to spend. Seppälä has gotten a new line of nailpolishes and I just had to buy some to test them out. There are amazing colors and they cost under 4 euros. So you can't really say that the price is bad. The polishes do look a lot better in real life, like the lilac does shift more to green then blue. 

Ath then I also got nailpolish remover since my old one is almost out. 

Mars and Mercury

(förhandskrivet 15 Maj klockan 00:45)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...