Tuesday, February 28, 2006

Man kan äta i matsalen. :o xD

 kopierat från X3M

Första gången på jättelänge som jag åt skolmat i matsalen. Jag har inte kunnat få mat eftersom jag inte hittade min swipe, och de ger inte mat åt människor som inte har den. Så med andra ord: Ingen swipe = svält. Iaf ifall du inte har pengar och hinner gå till butiken för att köpa någonting.
Kändes konstigt att sitta där tillsammans med det vanliga gänget flickor. Konstigt att själv även äta medan man satt där liksom. Kändes smått obehagligt med människor som tittade på medan man försökte äta den stora fastlagsbullen utan att bli alldeles kladdig runt munnen.

Träffade diZi på spårvagnshållplatsen och typ dissade gänget flickor jag stod med bara för att prata med henne. Vi hade väldigt intressant diskussion(?) om allt möjligt och musik.

Tori Amos är genialisk.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...