Monday, May 28, 2012

Läsarfråga: Viktigt i en blogg

Vad tycker du att är viktigt i en blogg? 

Underbar fråga ställd av Ninni (eftersom jag bad efter en fråga...). Det här är en fråga som kommer upp hemskt ofta i någon form i bloggvärlden. Det jag själv tycker att är viktigt i en blogg är nog...

 • Bilder, massor med bilder för som det sägs så säger en bild mer än tusen ord. Och det ger liv åt bloggen och färg såklart. Och eftersom jag tycker själv om att fota så är det också roligt att se på andras bilder.
 • Att den inte är full av skrivfel och slarvfel. Själv får jag lite nippor av såna bloggar (trots att jag nog själv har skrivit hemska inlägg i min ungdom.). Det lönar sig att läsa igenom sitt inlägg en gång före man trycker på publicera-knappen. 
 •  Och så tycker jag det är viktigt att det inte är för långa pauser mellan inlägget. Själv bloggar jag flera gånger om dagen, men om man inte hinner med det så kan man bestämma för sig att skriva varannan dag eller 2 gånger i veckan. 
 Det var nu några saker jag kom på just nu. Säkert finns det många många fler saker. 

Om någon av er andra har en fråga ni vill att jag skall svara på så lämna det här i en kommentar eller mejla mig på emmelemzi@gmail.com. 

----
 What is in your opinion important in a blog ? 

A lovely question made by Ninni (because I asked for a question...). It is a question that comes up pretty often in different forms in the blogworld. Here is what I think is important...

 • Pictures, a lot of pictures because they do say that pictures tell a thousand words. And it gives life and color to the blog. And I like looking at other peoples pictures since I like photographing. 
 • That there's not too much typos in the text. I can't read those at all (even though I have made a few in older posts.) It is good to read through the text once before pressing the publish-button.
 • And then I think it's important to not wait too long  in between posts. I myself blog many times a day but if one doesn't have the time one can make the decision to blog every other day or twice a week. 
 This was just a few that came to mind right now. There are many more. 

If any of you have any questions you would like me to answer do leave them in the comments or e-mail me at emmelemzi@gmail.com

2 comments:

 1. tackar för ett fint svar! instämmer väldigt långt med dig :)

  ReplyDelete
 2. Välskrivna inlägg med fina bilder gör verkligen att man fastnar för en blogg! :) För min del är det inte så viktigt att personen bloggar ofta.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...