Thursday, March 29, 2007

Jag kan väl inte ha fått ett liv?

kopierat från X3M

Loud and Clear by girltripped

Jag skulle nästan kunna säga att jag hade ett liv idag, men ändå så vågar jag inte använda de orden bara för att det känns så främmande. Visst, jag var i skolan redan klockan 8 och hade rektorsmöte tillsammans med resten av styrelsen. Vissa droppade in sådär lite sent, men okej var det.
Sen hade jag lovat C att hänga med honom i skolan så det gjorde jag. Först hade vi även sällskap av Nera och vissa andra. Även Chwexien en tid. Det var roligt. Och ibland var vi helt ensamma i rummet. Ja visst vi bråkade och lekte som små barn men kul var det.
Butiksbesök och ett par cancersticksbesök.
Och jag fick mitt klassfoto idag. Vidrigt säger jag bara.
Sen när Nera slutade så gick jag med henne till stan och hon köpte tyg åt sig. Hon skall sy. hihih.
Och sen var vi och åt glass och pratade om allt möjligt. Gott.

sidu. Vad kan man säga? Har jag plötsligt fått ett liv? Det kan inte vara möjligt...eller är det bara det att det är vår och sånt?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...