Thursday, May 24, 2012

It's one of those days

Träffade Milla på dagen och vi kollade några butiker i Hagnäs och satt en stund vid stranden. Sedan gick vi hela vägen till Arabia och det var verkligen härligt! För det var fint väder och det är bra att promenera!

Ja, jag kastade på mig en hög svarta kläder igen. Jag tror att den här t-skjortan får fara vidare åt någon annan för jag tycker inte längre lika mycket om den som jag gjorde när jag köpte den. Meh. Om någon vill ha den så säg till!

Snart skall jag till Trotsallt och jag måste nog säga att just nu så skulle jag inte alls orka. Tyvärr.

---

I met Milla earlier today and we checked out some stores in Hakaniemi and sat looking over the water. Then we walked the whole way to Arabia and it was nice" Such a great weather and walking is always good! 


Yes, I just threw on a bunch of black clothes again. And I think that the t-shirt might be going to someone else because I don't like it as much as I did when I bought it. Meh. If you want it let me know! 


Soon I am going to Trotsallt and I have to sat that right now I don't feel for it at all. Sadly.












No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...