Thursday, December 14, 2006

I swear I don't have a gun

 kopierat från X3M

Tänker skriva nu och här eftersom bloggen har stora problem och det har jag oxå. I huvudet för det mesta. Tror jag åtminstone. Såklart att jag kan ha en massa problem annanstans oxå men det är nu inte det som är på tapeten, enligt mej.
Skulle jobba med mamma men det slutade efter 3 minuter pågrund av den orsaken att jag kom på varför jag slutade fråga hjälp av henne. Varför jag inte mera vill ha hjälp av henne. Hur i hela friden kan man glömma en sådan sak sådär bara?!
Ja, efter 3 minuter tog jag mina saker och rusade in i mitt rum på ett väldigt dåligt humör. Haha. Roligt måste det ha varit för min mamma. Sannerligen.
Satte mig här som vanligt och började göra saker som jag vanligen gör när jag borde göra annat viktigare.
På kvällen så skrev jag och mamma julkort. De skall väl postas imorgon. Mamma gör väl det. Det var ändå faktiskt helt roligt. Jag tycker om att skriva postkort, slicka kuvert och limma på frimärke. (Ja nuförtiden slickar man ju inte frimärken)
Har skrivit lite på julkalendern, inte tillräckligt så jag tror att jag får byta dag på den och först sätta ut den på fredagen. Bara för att jag skall ha mera tid och inte stressa ihjäl mig.

Emzi är rädd för morgondagen. Pågrund av det att jag kommer att måsta se min klass, vilket bara skrämmer livet ur mig och dessutom när jag inte har uppgiften gjord så kommer jag få skit i nacken pågrund av det oxå. Satan oxå.

Tänkte nog att jag skulle sitta uppe fast hela natten och göra färdigt uppgiften, men jag tog uppgiften och gjorde lite på den, märkte att "Nej detta går inte" och slutade. Kastade papprena i ett hörn och satte mig igen här.
Dricker vatten och försöker lugna ner mig.
Paniken stiger för varje minut.
Jag vill inte gå och sova.
Fan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...