Tuesday, January 10, 2006

I löv english

 kopierat från X3M

Det händer ingenting intressant nuförtiden. (nåmen se vem som ljuger så näsan växer)
En lärare var inte i skolan så vi fick 3 håltimmar så lilla jag textade första min räddande ängel och frågade om hon kan träffas en stund. Med henne gick jag till butiken (hon behövde mat och jag med.). Sen hade hon timme och jag gick till Arcada där jag träffade både iSoLa och MuFFinS :D:D
Två dagar irad i Arcada! :D
Fick 4+ i engelska förhöret (det är alltså bra, vi har från 1-5). Blev superglad. Det är nog bara för att man inte måste skriva engelska ord. Bara ringa in det rätta alternativet. Men ändå!

Hade EK möte. Det var längesen jag var på ett sånt. Det var jätteroligt! 'pappa' e blond nuförtiden och jag svarthårig..:P

Nåjaa that's all folks.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...