Wednesday, May 2, 2012

A great wednesday

Först var jag en sväng på bildkonstterapi och sen träffade jag Mamma i Itis för att hitta en bröllopspresent åt Emelie och Royden. Vi hittade en mycket bra present, som jag inte kan visa åt er såklart. Sen blev jag tvungen att shoppa några nagellack som jag sett i Emelies blogg. För de är så fina att jag bara inte kunde motstå! Och sen blev det även två vita toppar från H&M och en svart cardigan. För det behövde jag verkligen.

First I was to visualart therapy and then I met Mom at Itis to find a weddinggift for Emelie and Royden. We found a great gift, which I can't show you of course. Then I just had to buy some nailpolishes I saw in Emelie's blog. Because they are just so pretty! And then I also got a couple of white tops from H&M and a black cardigan. They were needed.
2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...