Sunday, May 13, 2012

Gina Tricot Mascara is not good

Jag är ingen sminkexpert* så jag brukar låta bli att skriva om smink, men nu tänker jag ändå göra det. Gina Tricot har ju nuförtiden smink och nagellack och jag köpte ju för en tid sen några nagellack och även maskaran för att testa. Nagellacken är det inget fel på men maskaran är jag inte lika lycklig med. Vattenfasta maskaran får mig att se ut som en panda efter en halv dag. Det, enligt mig, är inte okej.

Så jag rekommenderar inte att köpa den. Som sagt nagellacken är bra så dem tänker jag fortsätta köpa. Sorry, Gina Tricot, men maskaran är ute nu. Hui.

*för det mesta så använder jag ingen smink alls. 
---

I am no make-up expert* so I usually don't write about make-up but now I am going to. Gina Tricot has now make-up and nailpolishes and a while ago I bought some nailpolishes and also the mascara to try out. The nailpolishes are good but the mascara is not doing it for me. The waterproof mascara makes me look like a panda after half a day. It, in my opinion, is not okay. 

So I don't recommend buying it. As I said the nailpolishes are good so them I will continue using and buying. Sorry, Gina Tricot, but the mascara is out now.

 *usually I don't wear any make-up at all.1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...