Thursday, May 24, 2012

Frozen yogurt

Jag vet, det ser ut som glass men det är inte! Det är fryst jogurt. OCh det var gott! Zan åt glass medan jag mumsa på den här. Vi satt på Talinnanaukio och njöt av solen efter shoppingen (dock hårfärgen köpte jag senare med Stella). Det var mysigt. Och pätkis är så gott!

Efter det träffade jag Stella och gick för att se på Fridas dansföreställning på Stoa (gå och läs hennes inlägg här!). Sjukt fina och duktiga dansare! Småbarn som dansar till It's Raining Men och Frontside Ollie var nog härligt att se! Och småungarna som verkade mest lite borta på scenen. Men de var söta så det var okej.

Och sen hamna jag ju såklart på Amarillo igen, dock den här gången kom jag faktiskt tidigt hem.

---

I know, it looks like ice cream but it isn't! It's frozen yogurt. And it was good! Zan ate real ice cream when I ate this. We sat at Talinnanaukio and enjoyed the sun after the shopping (though the haircolor I bought later with Stella). It was nice. And pätkis is so good!


After that I met Stella and went to see Frida's dance performance at Stoa (go and read her post here!). Amazing dancers! Small children dancing to It's Raining Men and Frontside Ollie was so cool to see! And the really tiny kids that mostly looked confused on the stage. But the were cute so it was okay. 


And then I of course found myself at Amarillo, but this time I am at home early.


Frozen yogurt
Frida and Stella


1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...