Sunday, January 1, 2006

Förlåt darl & Röster som kommer att saknas (puvz och kramz)

 kopierat från X3M

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT! Jag var dum som kalla dig dum! Jag skall ALDRIG göra det igen, men faktum är att jag var i en känslofylld situation och dessutom menade jag inget illa med det. Jag bara var/är så ledsen när jag aldrig är inne samma tid som du och kan därför inte njuta av din sällskap här på kommunityn. Ja, jag behöver din sällskap även om det bara äv virituellt. Jag behöver dina ord framför mina ögon.
Jag saknar dig så mycket! ♥

Jag vill till Sverige igen. Dit skall jag flytta när jag bara blir lite äldre och rikare. (antagligen blir jag aldrig rikare.)

Nyårsaftonen var skön men väldigt känslofylld. Tårar.

Puva och Kram_Anna. Era röster är redan saknade.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...