Wednesday, May 30, 2012

FAVORITES: The wand of Sirius Black

Ja, jag är en Harry Potter nörd så såklart att jag äger en trollstav. Jag köpte den när jag var på Bloggresan. Och jag har inte ångrat det en enda minut! Den är så fin! Det var svårt att välja vilken trollstav jag skulle köpa, men sen så kändes det ändå rätt att köpa Sirius.

Jag älskar den!

---

Yes, I am a Harry Potter nerd so of course I own a wand. I bought it when I was on Bloggresan. And I haven't regretted it for a second! It is so pretty! It was kind of hard to choose which one to buy, but then it felt right to buy this one.


I love it so much!
1 comment:

  1. Det hör till mina planer att skaffa en, men jag ska skaffa mig en från London! Nästan Ollivander's då... :'/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...