Tuesday, May 15, 2012

FAVORITES: Maribowl

Nu börjar jag en ny liten (eller troligen stor) serie här på bloggen där jag lite nu och då plockar fram favoritsaker jag äger. 

Vi börjar med min svarta mariskål som jag bara älskar så mycket. Orsaken att jag ville ha en svart är den att enligt mig så ser man inte svarta hemskt ofta. Många har mariskålar hemma men alla är vita eller ljusröda eller ljusblåa ungefär. Så jag sa åt mamma att sen när jag flyttar hemifrån så vill jag ha en svart mariskål. Nå, jag har ju inte riktigt ännu flyttat, men min mamma kom hem med en från en kryssning och så glad jag blev.

På morsdagen satt vi den på matbordet och fyllde den med saltafiskar. Så den fick komma fram lite. Där är den fortfarande eftersom jag inte har ett ställe för den ännu i mitt rum.

---

Now I am starting a new little (well probably big) series here on the blog where I will pick out some favorite things I own. 

We are gonna start with my Maribowl that I just love so much. The reason why I wanted a black on is that in my opinion you almost never see a black one. Many do have Maribowls at home but all are white of pink of babyblue. So I said to my mom that when I move away from home I want a black Maribowl. Well, I haven't really moved yet, but my mom came home with one after a cruise she was on and I got so happy.

On mother's day we put it on the table and filled it with salty fishes. So it got to come out a bit. It's still there since I have no place to put it in my room yet.
1 comment:

  1. så fina de är. Mariskålarna. Har idag beundrat dom lääänge i Iittalas outlet!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...