Monday, May 14, 2012

DRESS ISSUES! HELP!

Jag skall på Emelies bröllop nu nästa veckoslut och jag har svårigheter att välja klänning. Pengasituationen jag lever i är lite sådan att jag måste ta en som jag redan har, hur mycket jag än skulle vilja springa i butiker för att hitta en klänning åt mig.

Jag har dock fått valmöjligheterna ner till två.

I am going to Emelie's wedding this upcoming weekend and I am having trouble deciding a dress. The moneysituation I am in at the moment is the kind that I have to choose a dress I already have, how much I would like to go through stores to find one.

I have narrowed it down to two dresses.

NUMBER 1

Den här klänningen hade jag på mig på Bloggfesten. Den har underbart blommönster. 

This one I had at Bloggfesten. It has beautiful flowerprint.


NUMBER 2

Den här hade jag på mig på Bloggpriset 2012. Underbar med sina vida ärmar och vackra blommomönstret.

This one I had on me at Bloggpriset 2012. It is lovely with the sleeves and the beautiful flowerprint.

 

Så vad tycker ni? Nummer 1 eller Nummer 2? Hjälp mig välja!

So what do you think? Number 2 och Number 1? Help me choose!


Båda klänningarna kommer från Seppälä
Both dresses are from Seppälä

4 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...