Monday, November 27, 2006

D'espairsRay!!!!

 kopierat från X3M

DESPA! Herregud det var så underbart! Killarna var så hotta att oooh! Det var jättekul och köa i många timmar fören dörrarna öppnades. Med rätt sällskap så går det hur bra som helst. Rätt sällskap var det definitivt! Loftis är bäst!
Plötsligt så rörde sig kön helt massor framåt. Liksom typ 50 m. Lite chockad blev man nog. Och sen en tid efteråt så började det höras en massa skrik att BAKÅT. Och så fick man backa en massa. Bara för att de som stod vid dörren och den väggen så hade ingen ordentlig KÖ utan mera en hög och tavastia vägrade öppna dörren fören där var en ordentlig kö. Det var störande för dem som inte gjort någonting. Och vi som stod i mittdelen av kön blev lite ikläm vid ett ställe av det hela.
Daiske försökte våldta hide. Stackars liten. hide satt i hans ficka en stund.
Nå sen när man äntligen kom in, Jo man frös väldigt myki då, så fick man börja klä av sig rocken och ta fram 1.50 om man inte redan hade de färdigt. Köa till Narikkan. Och sånt.

Så var det bara att gå in i salen och hitta en bra plats. En ganska bra plats hittades och så stod vi och väntade på att bändet skulle börja. Soundmännen måste ha haft roligt när alla skrek som galningar när de kom på scen för att kolla om allt funkar. x) Coolt jobb.

Bändet kom på scen och började och salen exploderade. Man fick nog lite ont i öronen. Nera & Daiske sjöng med ibland. Det var kul att höra.
Encore skriken och "We want more" var otroliga. Såklart kom bändet pånytt ut och spelade.
Vokalisten frågade: "Onko hyvä meininki?" JA, på finska. Och det lät t.o.m ganska bra. :D
Vi flyttade oss bakåt före encoren och fick helt superbra platser. Vi såg hela scenen!

Och så fick visst människor lite vatten på sig. De spottade även vatten över människor. Och några plektran och trumpinnar flög i slutet av keikkan. Och vattenflaskor såklart.
Tomma.

Det tog en tid och få sina rockar och saker från narikkan.

Härligt. Underbar keikka!

(och lördag natten gick jag och Calberto och sova kl. halv 5. Man skall inte vakta barn till 3 på natten.)

(min IA är nu avbruten. fick min handledares mese så att jag kan hålla kontakt. hon är kiva)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...