Friday, March 30, 2007

Cloud on my tongue

 kopierat från X3M

Broken by Right02remainVIOLENT

Man borde verkligen inte stanna uppe till 2 på natten eftersom man blir hemskt trött. Även nästa dag. Och jag är väldigt trött och irriterad idag så jag ber om förlåtelse redan nu om det kommer fram i något hörn.
Jag fastnade med att prata på msn med en ny bekant som verkligen verkar helt superunderbar. Det är så lätt att bara prata med henne. Hon förstår på ett annat sätt än alla andra känns det som och hon bryr sig.
Det var bara alldeles underbart.

Tankar snurrar i mitt huvud fortfarande. Jag borde göra någonslags val åt något håll, men jag kan inte. För jag vet inte vad jag vill. Eller jag vet...men...äh...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...