Thursday, February 9, 2006

bra eller dåligt?

 kopierat från X3M

Mår jag bra? eller Mår jag dåligt?

Jag har ingen aning mera.

Jag hade så roligt igår och mådde så super bra. Jag tänkte att det kan inte bli bättre. Allt ordnar sig nog tillslut. Jag behöver inte oroa mog över någonting, utan bara ta det lugnt och gå med vinden. Det var en bra och positiv känsla och jag vill ha den hela tiden. Jag vill känna mig vuxen. Gå på kaffe med någon hela tiden och känna mig som en populär och social människa som har en massa kompisar och bekanta så att hon inte nästan har tid att träffa alla. En vars kalender e full av en massa möten med en massa olika personer. Bara för att det skulle kännas kiva.

Men

Tyvärr är min kalender helt tom och ful. Jag har inga möten med någo människor och idag har jag bara ett ek-möte. Jag slutar skolan kl. 11 typ och har mötet kl. 16. Kommer antagligen hem först och går sen till skolan igen.
Det känns hemskt att måsta säga åt härligheten att jag inte kan träffa henne imorron. Hon är en social person, med en massa vänner och bekanta. Ibland är jag lite avundsjuk på henne, som har så bra socialt liv.
Alla de jag skulle vilja träffa så bor så långt. Alla mina kära vänner bor i Sverige. Trevligt. Jag saknar dem alla så jätte mycket. Det gör ont.

Life does suck sometimes.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...