Friday, January 12, 2007

Because we can

 kopierat från X3M

Jag tänker inte babbla i evigheter, eller kanske det skulle vara helt bra det också. Dessutom har jag tid att skriva fast vad just nu. :) Men tyvärr så har jag nog ingen ork att göra det. Har faktiskt lite annat att göra också. I'm a busy girl. NOT. Men visst har jag några fanficar som borde skrivas på och sen har jag ju den där jävla skoluppgiften att göra. Den ligger i hörnet och möglar. Den skall bli gjord detta v-slut. Det har jag helt enkelt lovat mig själv.

Jag kan göra allt jag vill.

Det var skit kul på japanskan igår. Träffade dessutom jungle_jenny på arbis. Har inte sett henne på JÄTTE länge så det var kul. Tänkte inte först känna igen henne, fick titta ett par gånger förrän jag kände igen henne. Det blir väl typ ett år sen senast. ohoh.


Idag var jag till Itis och köpte Moulin Rouge soundtrack och Memoirs of a Geisha dvdn. Dvdn skall tittas på kvällen med mamma. och cdn spelas hela tiden.

edit 18:09

och jag börjar känna mig väldigt väldigt hungrig. hmm. Men jag tänker äta först sen när vi tittar på filmen.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...